İzleyiciler

2 Ocak 2015 Cuma

EKLER PASTA(Kedidili ile)

MALZEMELER:
1)1 paket kedili bisküvi
2)Bisküvileri ıslatmak için 1 su bardağı süt

İÇ KREMASI İÇİN:
1)2 Su bardağı süt
2)4 yemek kaşığı un
3)1 su bardağı toz şeker
4)1 paket vanilya
5)1/2 paket margarin

ÇİKOLATA SOSU İÇİN
1)1 paket toz çikolata sos
2)2 bardak süt
3)Varsa evinizdeki sütlü veya bitter madlen çikolatalardan 5-6 adet

YAPILIŞI:
1)Vanilya ve margarin hariç diğer malzemeleri karıştırarak koyu kıvamlı muhallebiyi pişirin ve en son vanilya ve margarini elektrikli mikser ile 5 dakika kadar karıştırın ve soğumaya bırakın.
2)Çikolata sosu pişirin ve soğutun.
3)Kedidili bisküvileri süte batırıp çıkarın. Aralarına bir kaşık yardımıyla muhallebi sürüp, sandviç şekliyle tepsiye dizin.
4)Üstteki bisküvilerin üzerine bir kaşık yardımıyla çikolata sosundan dökün.
5)3-4 saat bekletip, servis yapabilirsiniz.
AFİYET OLSUN
NOT: Artan muhallebi ve çikolata sosunu kuplara koyarak servis yaptım.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder